Hvem anvender dropshipping? Dropshipping bliver i dag anvendt af mange webshopejere, forhandlere og iværksættere, der ikke selv administrerer eget lager, når der foretages konverteringer på webshoppen. Essensen af dropshipping ligger i at en tredjepart håndterer varemodtagelse, opbevaring, pluk og pak samt forsendelse. Lagerhoteller tilbyder oftest dropshipping til små og store webshops, der ikke vil binde kapital i at drive eget lager eller leje i self-storage. Måske står du stadigvæk og tænker ”hvad er dropshipping egentlig, og hvad er fordelen?” Det vil du få svar på ved at læse videre.

Hvad er dropshipping? Dropshipping er en handelsmetode, der indebærer en forretningsmodel, hvor webshopejeren kan afsætte varer uden at investere en sum penge til faste udgifter ved eget lager. Med andre ord kan man som webshopejer fokusere på salg og slippe for alt besvær ved opbevaring, pluk og pak, bestilling af labels, forsendelse, håndtering af returvarer og meget mere. Det sparer webshopejeren tid og penge, da der kun kvitteres når kunden har fået solgt en varer og pakken forsendes, hvorfor der er tale om en variabel omkostning, der følger salget.  

Hvilke fordele kan dropshipping give? Dropshipping er en fordel for dig, der: – ikke ønsker at binde kapital i et lager og dermed sparer penge – kun ønsker at betale, når du selv får solgt en varer – ikke har det store rådighedsbeløb til selv at administrere opbevaring, labels, emballage, lagerstyring, forsendelse, returvarer m.v. – ønsker samme dags levering af varer indenfor København og omegn (Få lagerhoteller udbyder dette) – ønsker billige forsendelsespriser – ønsker synlighed på online markeder Dette er blot nogle af de fordele, der er ved at anvende en dropshipping leverandør. Lagerhotel24 er en leverandør af dropshipping. Ved at integrere din webshop med vores system, modtager vi en liste over de bestillinger, du har modtaget på din webshop, som derefter bliver plukket og pakket fra vores lager og sendt til kunden. Læs mere om fordelene ved at anvende Lagerhotel24 under services. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.