fbpx
Kontakt & Kundeservice

Kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt info
Glostrup, +(45) 70 26 00 03 [email protected] Naverland 1C, Glostrup
Følg os:

Om os

Lagerhotel24 er en familiejet virksomhed, og er en del Transport24 gruppen.
Vi har tilsammen over 25 års erfaring med logistik, lagerservice og transport.

Ekspertise indenfor pluk og pak
Lagerhotel24 er fremtidens pluk og pak center, som tilbyder en komplet logistik løsning. Lagerhotel24 tager sig af hele processen med varemodtagelse, opbevaring, emballering, plukning, pakning samt hurtig levering. Alt sammen til Danmarks bedste priser.

Automatisk lagerstyring
Lagerhotel24 tilbyder også fuld integration med din webshop, hvilket muliggør en automatisk og effektiv lagerstyring. Når din webshop modtager en ordre, vil din webshop referere tilbage til vores system, som dermed vil muliggøre pluk og pak samt afsendelse af varerne ud til kunden hurtigt, nemt og effektivt. Vores lagerstyringssystem gør det altså muligt at tilbyde den bedst mulige lagerservice til vores kunder.

 

VORES VÆRDIER

Vi leverer altid kvalitet

Lagerhotel24 er baseret på høj kvalitet og høj service som to vigtige værdier. Vores mål er altid at sikre en servicekvalitet i særklasse – for på den måde kan vi opnå vores kunders tillid og loyalitet. Vi er hurtige og fleksible til at finde en tilpasset løsning, hvis der skulle ske ændringer i vores kunders behov og ønsker. Vores rutinemæssige servicetjek vil altid forsikre vores kunder om, at lagerarbejdet gøres ordentligt og korrekt – også når kundens behov ændrer sig.

Vi optimerer og forenkler processer

Vi arbejder altid henimod at forenkle alt for kunderne. Vi sørger altid for at forstå vores kunder for at sikre os, hvordan vi skal efterleve deres ønsker og behov. Dette gør vi ved at involvere os så meget som muligt. Vi tilstræber at optimere vores arbejdsprocesser ved altid at være up-to-date med innovative løsninger. Vi sørger derfor altid for at tilbyde bedre og enklere løsninger, der giver kunden værdi for pengene.

Vi holder hvad vi lover

Hvis det skulle ske, at der sker menneskelige fejl på den ene eller anden måde, så er vi altid fleksible og hurtigt ude med en positiv respons og problemløsende adfærd omkring situationen. Vores kunders tilfredshed er altid vores 1. prioritet.

 

VORES VISION

Vi ønsker at skabe Danmarks foretrukne pluk og pak center. Vi er ikke bange for at være ambitiøse, og vi ønsker at nå vores mål via service i særklasse, stærke priser, tillid og loyalitet. Vores kompetente medarbejdere tager fælles ansvar således at vi kan opnå vores målsætninger og vision.

 

VORES TEAM

Hos Lagerhotel24 løfter vi arbejdsopgaverne i fællesskab. Selvom alle medarbejdere ikke er familie, er vi en samlet enhed, som tilstræber sig at opnå de samme mål.

Ved at blive kunde hos Lagerhotel24 får I altid få stillet en kontaktperson til rådighed, som står for den daglige korrespondance og som servicerer jeres virksomhed. Vi kan garantere, at jeres kontaktperson vil løse jeres ønsker og behov.

Ledelsen

Vores ledelse består af personer med erfaring og en bred palette af kompetencer. Ledelsen er ikke tilbageholdende med at tage ansvar samt etablere nye initiativer. Med deres overblik og kompetencer stræber ledelsen altid efter at optimere og forbedre serviceniveauet for jer som kunde.

Driften

Når I kontakter Lagerhotel24, vil I opleve en professionel service og hurtig respons, hvad enten det er på telefon eller mail. Vi sørger for at finde en pluk og pak- samt leveringsløsning der er tilpasset lige netop jeres behov.
Hos Lagerhotel24 ønsker vi at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, og vi plejer derfor vores arbejdsforhold. Det gør vi fordi vi tror på, at bedre arbejdsforhold skaber gladere og mere effektive medarbejdere, som i sidste ende vil skabe bedre resultater for vores kunder.