Pluk og pak lagerhotel til webshops

Hos Lagerhotel24 tilbyder vi en komplet løsning med pluk og pak til webshops. Det betyder at vi står for hele lagerstyringen af kundens webshop. 

Ikke nok med at vi modtager og opbevare dine varer, vi plukker, pakker og sender dem også, når du modtager en ordre på din webshop

Med en pluk og pak løsning til outsourcing af lagerstyring for webshops, håndterer vi hele processen mellem varemodtagelse og forsendelse ud til kunden. Du kan læse, alt du skal vide om forsendelse her eller kontakte os for yderligere information. Vi sørger for at holde styr på dit lager og orden i sagerne, så vi nemt og hurtigt kan tilgå lageret, når du modtager ordrer fra dine kunder.

Med vores ekspertise i lagerstyring og logistik, er du garanteret en professionel håndtering af dine varer. Vi har mange års erfaring inden for lagerstyring og håndtering af lager, og derfor kan du også trygt overlade dit lager til os – dine varer er altid i gode hænder hos os.

Med gode og stærke samarbejdspartnere inden for transport, kan vi med fordelagtige priser og hurtig forsendelse opretholde høj værdi i forsyningskæden. Hvis du har en fragtaftale, du helst vil have, at vi benytter, så kan vi sagtens gøre dette. Hvis ikke, så kan du bruge vores.

Vores brede erfaring med lagerstyring gør også, at vi kan håndtere alle former for gods, både stort og småt, samt særlige krav til oplagring. Har du specielle krav til, hvordan vi ønsker at få opbevaret dine varer, så skal du ikke tøve med at kontakte os, så ser vi, om vi kan finde en løsning, der opfylder dine og din webshops behov.

Med Lagerhotel24 kan du som webshopejer få en pluk og pak løsning tilpasset din webshop og behov. Herunder er der mulighed for forsendelse med egen emballage og egen foretrukne transport. Når vi plukker dine varer, pakker vi dem selvfølgelig også i god og holdbar emballage, så varerne ikke bliver beskadigede undervejs i fragten. Har du din egen personlige emballage, du ønsker at bruge, er dette intet problem. Du kan endda have den stående hos os, så den ikke fylder i dine egne lokaler. Derudover giver en pluk og pak løsningen mulighed for samme-dags levering, ved ordre modtaget før kl. 14. Vi sender så hurtigt, vi kan, så både du og dine kunder bliver glade og tilfredse, og så det i sidste ende øger kundetilfredsheden og omsætningen i din virksomhed.

Sådan håndterer vi pluk og pak:

Vi opbevarer, plukker, pakker og sender ordrer ud til kunden. Med integration mellem Lagerhotel24 og webshop, kommer alle ordrer ind både hos webshop og hos Lagerhotel24. På denne måde søger vi hos Lagerhotel24 for al arbejdet med lagerstyringen, pluk og pak, forsendelse og meget mere. Alt imens dette sker, kan du fokusere på andre vigtige ting samt din handel og stadig have komplet overblik over lagerstyringen, samt hvad der går ind, og hvad der går ud.

Step 1: Vi opbevarer varer med nem og sikker adgang.

Step 2: Vi modtager ordren i det integrerede system.

Step 3: Vi plukker varer fra ordrer.

Step 4: Vi pakker og sender til slutkunden.

Step 5: Kunden modtager Track & Trace nummer.

Step 6: Vi modtager og håndterer eventuelle returforsendelser.

En pluk og pak løsning til webshops er automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse og forsendelse. Det er fuld outsourcing af lagerstyring, hvilket giver frihed til at fokusere på egne kernekompetencer og passioner, uden at opgive overblik eller kontrol.