Pluk og pak lagerhotel til webshops

Ikke nok med at vi modtager og opbevare dine varer, vi plukker, pakker og sender dem også.
Med en pluk og pak løsning til outsourcing af lagerstyring for webshops, håndtere vi hele processen mellem varemodtagelse og forsendelse ud til kunden.

Med vores ekspertise i lagerstyring og logistik, er du garanteret en professionel håndtering af dine vare.
Med gode og stærke samarbejdspartnere inden for transport, kan vi med fordelagtige priser og hurtigt forsendelse opretholde høj værdi i forsyningskæden.
Vores brede erfaring med lagerstyring gør også at vi kan håndtere alle former for gods, både stort og småt, samt særlige krav til oplagring.
Med Lagerhotel24 kan du som webshopejer få en pluk og pak løsning tilpasset din webshop og behov. Herunder er der mulighed for forsendelse med egen emballage og egen foretrukne transport. Derudover giver en pluk og pak løsning mulighed for samme-dags levering, ved ordre modtaget før kl. 14.

Sådan håndterer vi pluk og pak:

Vi opbevarer, plukker, pakker og sender ordrer ud til kunden. Med integration mellem Lagerhotel24 og webshop, kommer alle ordrer ind både hos webshop og hos Lagerhotel24.

Step 1: Vi opbevare varer med nem og sikker adgang.

Step 2: Vi modtager ordren i det integrerede system.

Step 3: Vi plukker varer fra ordre.

Step 4: Vi pakker og sender til slutkunden.

Step 5: Kunde modtager Track & Trace nummer.

Step 6: Vi modtager og håndterer eventuelle returforsendelser.

En pluk og pak løsning til webshops er automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse og forsendelse. Det er fuld outsourcing af lagerstyring, hvilket giver frihed til at fokusere på egne kernekompetencer og passioner, uden at opgive overblik eller kontrol.