Webshop lager med fuld integration

Hvis du er webshopejer, har du mĂĄske opdaget, hvor meget arbejde lagerstyring indebærer. Bare det at finde plads til alle varerne – og sĂĄ huske, hvor de er – kan være en udfordring. Er du ikke sĂĄ heldig, at du har din egen private lagerbygning, har vi masser af førsteklasses lagerplads, som du kan leje.

Vores lagerhotel fungerer perfekt som eksternt webshoplager for alle slags virksomheder. Vi tilbyder lagerhotel til webshops i alle størrelser og har plads pĂĄ hylder, reoler og paller, sĂĄ du kan fĂĄ lagerplads, der passer til dine behov. Hos Lagerhotel24 har vi stor erfaring med opbevaring af bĂĄde stort og smĂĄt – ogsĂĄ nĂĄr det gælder varer med særlige krav til opbevaring. Vores lagerfaciliteter er overvĂĄget 24 timer i døgnet samt tyveri- og brandsikret.

Ud over sikker opbevaring af dit varelager, står vores lagercenter for alt fra varemodtagelsen til ordreafsendelsen. Med andre ord er det en komplet løsning, hvor vi styrer varemodtagelse, lager, distribution samt eventuel returnering af varer.

NĂĄr der foretages et køb pĂĄ din webshop, vil vi straks modtage bestillingen til pick and pack – pluk og pak pĂĄ dansk. Vi tager varerne fra dit pluklager og pakker dem sikkert i emballage efter dit ønske. Til sidst printer vi pakkelabels og sætter pĂĄ pakken, sĂĄ den lynhurtigt kan blive sendt afsted til kunden, der selvfølgelig modtager et Track and Trace-nummer. Skulle kunden fortryde købet og sende varen retur, klarer vi ogsĂĄ det.

Husk, at du også får billig forsendelse hos os. Vi har fragtaftaler med flere større transport- og distributionsfirmaer, som afhenter pakker hos os dagligt. Derfor kan vi tilbyde dig fleksible fragt muligheder til fordelagtige priser.

Ă…relang erfaring med lagersystemer og distribution

Vi har over 25 ĂĄrs erfaring med logistik, lagerservice og transport, og vi arbejder altid pĂĄ at yde den bedst mulige service – bĂĄde til dig og dine kunder. Vi har fuldstændigt styr pĂĄ lagerstyringssystemer, sĂĄ du kan roligt overlade din logistikstyring til os.

De fleste webshopsystemer kan let og hurtigt integreres i vores lagerstyringsprogram, så alle kundeordrer vil blive sendt direkte til både dig og vores pakkehotel. Vi integrerer med bl.a.

  • Shopify
  • Prestashop
  • Magento
  • WooCommerce
  • Scannet
  • Dandomain
  • Smartweb
  • Smart mange flere. Se alle integrationer her

 

Hvis du har specielle krav til, hvordan vi opbevarer dine varer, sĂĄ skal du ikke tøve med at kontakte os – sĂĄ ser vi, om vi kan finde et lagerhotel til webshop, der opfylder dine og din webshops behov.

Flere og flere webshops outsourcer lagerføring

Hvis du overvejer, om outsourcing af din lager styring er det rigtige valg for dig og din webshop, kan vi kun sige: Du er ikke alene!

Et lagerhotel er en ideel løsning for webshops, der gerne vil fokusere på at yde kunderne den bedste service i stedet for at stable kasser og pakke forsendelser. Outsource lagerstyring til vores fulfilment center, og brug tiden der, hvor du kan skabe mest værdi for dine kunder.

Men du har stadig 100% kontrol og overblik, og du kan altid følge med i din lagerstatus. Måske ligger dit lagerlokale fysisk på vores pakkecenter, men det er stadig dig, der styrer det. Du har overblikket over, hvad der er på dit lager, og hvad der kommer ud og ind. Og så koster det ikke en formue, for vores lagerhotel priser afspejler, hvor meget plads du lejer.