Se vores andre services

Transport24Kurer og logistik service på Sjælland

NYHEDLagerhotel med komplet lagerstyring

All-in-one Pluk & pak lagerhotel tæt på København

Vi sørger for alt fra varemodtagelse og lager til distribution, integration og returnering. Det hele til fordelagtige priser.

Kom igang
 • Et af DK's billigste

  En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er en af Danmarks billigste og bedste løsninger.

 • Komplet lagerstyring

  Få komplet og automatisk lagerstyring hos Lagerhotel24. Vi leverer en service i topkvalitet.

 • Landsdækkende lagerhotel

  Lagerhotel24 er et landsdækkende lagerhotel med kapacitet til alle, der har brug for lagerplads.

TRACKING

Et lokalt lagerhotel nær København med fuld styring

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Find os her
Smedeland 24, 2600 Glostrup

new

LOKALT LAGERHOTEL

Lagerhotel tæt på København

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Er du indehaver af en webshop, befinder du dig i nærheden af hovedstaden, og har du brug for hjælp til alt det administrative ved at have et varelager samt sende pakker til alle dine kunder? Så har du mulighed for at få opbevaret hele dit lager hos Lagerhotel24. Vi står ikke blot for at opbevare dit lager, men vi sørger ligeledes for, at sende dine varer sikkert afsted til dine kunder lige så snart, at du modtager en ordre på din webshop.

Lagerhotel i nærheden af dig

Har du ikke plads til dine varer på dit eget lager, har dit lager udvidet sig, og er det blevet for stort til den plads du har, eller er det måske tidsmæssige grunde, der gør, at du har brug for hjælp udefra? Så er du så heldig, at der findes et lagerhotel tæt på dig. Lagerhotel24 befinder sig nemlig i Glostrup – ikke langt fra Storkøbenhavn. Du har derfor mulighed for at få opbevaret dine varer et eksternt sted, uden at det bliver for langt væk fra der, hvor du sidder og administrerer din webshop.

Ved at lade os opbevare dine varer, slipper du for at opbevare dem selv samtidig med, at vi hos Lagerhotel24 sørger for alt det besværlige og administrative ved at pakke og sende dine pakker, når du modtager en ordre på din webshop. Selvom dit lager ligger på vores pakkecenter, har du stadig fuld kontrol over det, og du har hele tiden mulighed for at følge med i processen. Samtidig kan det være en fordel, at vælge et pakkecenter såsom vores, der er beliggende i nærheden af dig og din webshop, så du stadig har dit varelager i nærheden af København og dermed inden for rækkevidde.

Hvornår bør du outsource dit lager?

Har du dit varelager i Københavnsområdet, og tager det hver dag for megen tid at holde styr på varerne, pakke og sende de ordrer, du modtager? Så kan det være en stor fordel at outsource dine varer til et lagerhotel i nærheden, så du dermed får bedre tid til at fokusere på din kerneforretning. Vælger du Lagerhotel24, er du sikret en god service af høj kvalitet. Vi passer godt på dit lager og sørger for at sende dine varer afsted, når du modtager en ordre på din webshop.Kontakt os på 70 26 00 03 eller på mail info@lagerhotel24.dk for yderligere information, eller hvis du har spørgsmål til, hvorfor vores lagerhotel er en fordel for netop dig.

INTEGRATION

Lagerhotel24 virker med alle webshops

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring.

Se integrationer

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor stort er jeres lagerhotel, og er der plads til mine varer?

  Vores lagerhotel er på 2100 m2 samlet på 2 lokationer i Glostrup

 • Hvad koster det, at være kunde hos Lagerhotel24?

  Hos Lagerhotel24 skræddersyer vi tilbuddene efter vores kunders behov. Send gerne en mail og få et uforpligtende tilbud 😉

 • Har i integrationer til mit webshop system?

  Ja, vi har over 20 webshop integrationer til alle platforme på markedet. Vi har bl.a. integrationer til PrestaShop, Shopfiy, WooCommerce, Scannet, Dandomain, Smartweb, Wannafind, uCommerce og mange flere. Læs mere om alle vores integrationer under siden 'Integrationer'.

 • Hvor tit om dagen plukker og pakker i mine varer?

  Alle ordrer bliver plukket og pakket frem til kl. 14:00.

 • Jeg har min egen fragtaftale, kan i bruge den?

  Har du en fragtaftale du mener er bedre, kan vi sagtens benytte den til din webshop. Vi tilbyder også vores egen fragtaftale, som du kan hægte dig på.

 • Jeg har ikke nogen fragtaftale. Kan i stadig sende mine pakker?

  Vi tilbyder at sende varer fra lageret og direkte til den adresse, som din kunde har angivet. Gennem vores samarbejde med de store aktører inden for fragt og transport, kan vi hos Lagerhotel24 sende pakker til fordelagtige priser. Det skyldes det tætte samarbejde, der har medført, at fragtomkostningerne kan reduceres.

 • Får jeg et overblik over mine pakker og hvad der bliver sendt ud?

  Der er mulighed for at tilkøbe vores lagerstyringssystem hvor du kan følge pakkens vej helt frem til slutkunden.

 • Hvor lang tid tager det at blive kunde?

  Ved normale omstændigheder tager integrationen og opsætningen op til 1-3 dage.

 • Sender i også pakker til udlandet, hvis jeg har fragtaftaler dertil?

  Ja, vi sender pakker til alle lande.

 • Kan i sende med alle fragtleverandører?

  Vi har fragtaftaler med GLS, UPS, DAO, PostNord, TNT m.fl.

Ring i dag og få en gennemgang

 • Webshipper

  Samarbejde med Webshipper

  Vores lager platform kører er integreret med Webshipper. Webshipper er Danmark’s førende fragtplatform.

 • Kundeservice

  Ægte personer i supporten

  Ring til os i dag, så finder vi den helt rigtige lagerløsning med alt integrereret.

  tlf. 70 26 00 03