fbpx
Kontakt & Kundeservice

Kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt info
Glostrup, +(45) 70 26 00 03 info@lagerhotel24.dk Naverland 1C, Glostrup
Følg os:
Privatlivspolitik
Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Lagerhotel24 er dataansvarlig for behandlingen af de persondata, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Naverland 1C, 2600 Glostrup

CVR-nr.: 35532196

Telefon: 70 26 00 03

Mail: info@lagerhotel24.dk

Lagerhotel24 er en del af Transport24 gruppen.

 

Persondata – generelt

 

Persondata er alle typer af data, som kan henføres til dig. Når du bruger Lagerhotel24’s hjemmeside, indsamler vi en række data om dig. Af disse er data der indhentes i forbindelse med at du køber vores produkter og services. Det er typisk data som:  dit IP-nummer, din geografiske placering, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer/tablet/mobil, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du giver samtykke og selv indtaster oplysninger, indsamles yderligere følgende oplysninger: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail og andre data du har givet. Disse data bruges udelukkende internt hos Lagerhotel24 for at håndtere kundeaftaler, give support og service.
Persondata videregives aldrig til tredjeparter, medmindre du selv giver tilsagn til det. Vi indsamler ligeledes aldrig persondata, uden at du selv har registreret dine persondata via køb, samarbejdsaftaler, deltagelse i undersøgelse mv.
Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere behandlingen af persondata, som kan ses ved rettelsen af ”sidst opdateret” datoen nederst på denne side.

 

Sikkerhed
Hos Lagerhotel24 sørger vi altid for at behandle dine data i overensstemmelse med gældende lovgivning, således at dine data aldrig videregives til uvedkommende, aldrig offentliggøres, fortabes eller misbruges.
Kreditkort- og personoplysninger bliver transmitteret krypteret. Lagerhotel24 opbevarer ingen kreditkortoplysninger.
Vi kontrollerer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre os, at persondata håndteres forsvarligt i henhold til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke 100% garantere for sikkerheden ved overførsel af data via internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre uberettiget får adgang til de data, som sendes og opbevares elektronisk. Derfor er det på eget ansvar at du afgiver dine persondata.

 

Formål
Formålet med at indhente persondata er at identificere dig som bruger samt for at vise dig de annoncer, som sandsynligvis er mere relevante for dig. Udover dette benyttes dine data også for at optimere services og indhold på Lagerhotel24’s hjemmeside.
Se under ”Cookies” afsnittet for flere detaljer omkring relevante annoncer.

 


Periode for opbevaring af persondata
Dine persondata opbevares i henhold til gældende datalovgivning. Opbevaringsperioden afhænger af oplysningernes baggrund og karakter. Dine persondata slettes dog løbende efterhånden som det formål, dine persondata blev indsamlet for, afsluttes. Persondata opbevares ikke i mere end 5 år efter brug.

 

Cookies

 

Når du besøger Lagerhotel24’s hjemmeside, indsamler vi data om dig for at forbedre og tilpasse indhold og services via cookies. Hvis du ikke ønsker, at Lagerhotel24 indsamler data om dig, kan du slette dine cookies.
Lagerhotel24 bruger cookies med det formål at udføre statistikker, målrette relevante annoncer og huske indstillinger. Hvis du sletter cookies, er der mindre sandsynlighed for, at de annoncer, som bliver vist til dig, er relevante for dig.

 

På følgende tredjepartswebsteder anvendes cookies:
Google.dk
Google.com
Lagerhotel24.dk
Dropshipr.dk
Amazon.com
Ebay.com
Bilka.dk

 

De cookies som bliver indsamlet om dig, gemmes i browseren i højst 24 måneder fra sidste gang du besøgte vores hjemmeside. Hvis du besøger vores hjemmeside igen, nulstilles de 24 måneder, således at nye 24 måneder starter fra sidste gang du besøgte vores hjemmeside.

 

Indsigt og klager

 

Du har ret til at gøre indsigelse mod de persondata vi behandler om dig. Ligeledes kan du altid tilbagekalde dit samtykke til Lagerhotel24’s behandling af dine person- og kundedata.
Derudover har du som kunde altid ret til at få oplyst, hvilke af dine data, som vi opbevarer og bruger.

 

Hvis dine person- og kundedata er forkerte, har du til enhver tid ret til at få dem rettet eller slettet. Skriv venligst til info@lagerhotel24.dk for henvendelser om persondata.
Ønsker du at klage over Lagerhotel24’s behandling af dine data, skal du kontakte Datatilsynet.

 

Opdateret 20. februar 2019