Se vores andre services

Transport24Kurer og logistik service på Sjælland

NYHEDLagerhotel med komplet lagerstyring

All-in-one Pluk & pak lagerhotel nær Roskilde

Vi sørger for alt fra varemodtagelse og lager til distribution, integration og returnering.

Kom igang
 • Et af DK's billigste

  En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er en af Danmarks billigste og bedste løsninger.

 • Komplet lagerstyring

  Få komplet og automatisk lagerstyring hos Lagerhotel24. Vi leverer en service i topkvalitet.

 • Landsdækkende lagerhotel

  Lagerhotel24 er et landsdækkende lagerhotel med kapacitet til alle, der har brug for lagerplads.

TRACKING

Et lokalt lagerhotel nær Roskilde med fuld styring

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Find os her
Smedeland 24, 2600 Glostrup

new

LOKALT LAGERHOTEL

Lagerhotel nær Roskilde

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Har du brug for et par ekstra hænder til lagerstyring og håndtering af varedistribution til dine kunder? Så har du mulighed for at få opbevaret dit lager hos Lagerhotel24. Vi står ikke blot for at opbevare dit lager, men vi sørger ligeledes for, at sende dine varer sikkert afsted til dine kunder lige så snart, at du modtager en ordre på din webshop.

Befinder du dig i Roskilde eller omegn, kan det ligeledes være en fordel at vælge vores lagerhotel. Vi er beliggende i Glostrup og derfor ikke langt fra dig og din webshop. Du har derfor til hver en tid mulighed for at tilgå dit lager – også selvom du har outsourcet det. Dit lager vil dermed blot være en kort køretur fra dig og din lokation, hvilket gør, at du ikke nødvendigvis skal tænke en ekstra gang over, om det kan betale sig at køre afsted.

Vi er ikke blot tæt på dig – vi er også tæt på dine kunder

Udover at du kan have dit varelager inden for rækkevidde, når du vælger os til at opbevare dit lager, så er vi ligeledes tæt på dine kunder. Vi kan derfor tilbyde at pakke og sende dine varer lige så snart, du modtager en ordre på din webshop – og de ordrer vi modtager inden kl. 14.00, leverer vi samme dag. Derudover har vi en samarbejdsaftale, der gør, at vi kan forsende pakker med samme dags levering inden for København og omegn samt enkelte byer såsom Roskilde, Farum og Værløse. Du kan derfor altid være helt sikker på, at gøre dine kunder tilfredse med en hurtig og effektiv levering, hvilket i sidste ende er en fordel for dig og din webshop.

Mange af dine kunder befinder sig måske i Hovedstadsområdet og omegn eller byerne rundt omkring. Hvis dette er tilfældet har vores lagerhotel den perfekte lokation i forhold til hurtigt at kunne sende varer ud til kunderne. Hvis du befinder dig længere væk men alligevel har mange af dine kunder i Københavnsområdet, kan det stadig være en fordel at outsource dele af dit varelager til os, eftersom vi dermed er tættere på mange af dine kunder og hurtigere vil kunne levere deres ordrer.Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til, hvorvidt vores lagerhotel er en fordel for dig at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon på hverdage mellem 8.00 og 16.00 eller sende os en mail på info@lagerhotel24.dk.

INTEGRATION

Lagerhotel24 virker med alle webshops

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring.

Se integrationer

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor stort er jeres lagerhotel, og er der plads til mine varer?

  Vores lagerhotel er på 2100 m2 samlet på 2 lokationer i Glostrup

 • Hvad koster det, at være kunde hos Lagerhotel24?

  Hos Lagerhotel24 skræddersyer vi tilbuddene efter vores kunders behov. Send gerne en mail og få et uforpligtende tilbud 😉

 • Har i integrationer til mit webshop system?

  Ja, vi har over 20 webshop integrationer til alle platforme på markedet. Vi har bl.a. integrationer til PrestaShop, Shopfiy, WooCommerce, Scannet, Dandomain, Smartweb, Wannafind, uCommerce og mange flere. Læs mere om alle vores integrationer under siden 'Integrationer'.

 • Hvor tit om dagen plukker og pakker i mine varer?

  Alle ordrer bliver plukket og pakket frem til kl. 14:00.

 • Jeg har min egen fragtaftale, kan i bruge den?

  Har du en fragtaftale du mener er bedre, kan vi sagtens benytte den til din webshop. Vi tilbyder også vores egen fragtaftale, som du kan hægte dig på.

 • Jeg har ikke nogen fragtaftale. Kan i stadig sende mine pakker?

  Vi tilbyder at sende varer fra lageret og direkte til den adresse, som din kunde har angivet. Gennem vores samarbejde med de store aktører inden for fragt og transport, kan vi hos Lagerhotel24 sende pakker til fordelagtige priser. Det skyldes det tætte samarbejde, der har medført, at fragtomkostningerne kan reduceres.

 • Får jeg et overblik over mine pakker og hvad der bliver sendt ud?

  Der er mulighed for at tilkøbe vores lagerstyringssystem hvor du kan følge pakkens vej helt frem til slutkunden.

 • Hvor lang tid tager det at blive kunde?

  Ved normale omstændigheder tager integrationen og opsætningen op til 1-3 dage.

 • Sender i også pakker til udlandet, hvis jeg har fragtaftaler dertil?

  Ja, vi sender pakker til alle lande.

 • Kan i sende med alle fragtleverandører?

  Vi har fragtaftaler med GLS, UPS, DAO, PostNord, TNT m.fl.

Ring i dag og få en gennemgang

 • Webshipper

  Samarbejde med Webshipper

  Vores lager platform kører er integreret med Webshipper. Webshipper er Danmark’s førende fragtplatform.

 • Kundeservice

  Ægte personer i supporten

  Ring til os i dag, så finder vi den helt rigtige lagerløsning med alt integrereret.

  tlf. 70 26 00 03