Se vores andre services

Transport24Kurer og logistik service på Sjælland

Komplet fulfilment løsning med Lagerhotel24

Fulfilment er en fuld løsning for lager- og ordrestyring. Lagerhotel24 tilbyder en komplet fulfilment løsning til webshops, hvor vi varetager hele lagerstyringen. Faktisk varetager vi vi hele processen fra varemodtagelse til afsendelse af ordrer til slutkunden.

Vi opbevarer ikke bare dit varelager, vi står også for varemodtagelse og lagerføring på vores pakkehotel. Vores pluk og pak center sørger for hurtig afsendelse af kundernes bestillinger, og du kan hele tiden følge med i, hvad der kommer ind og ud på dit lager.

Ordre-fulfillment er plukning, pakning og afsendelse af ordrer. Et fulfilment center er et lagerhotel, hvor dine varer kan opbevares sikkert. Fulfillment centre er en fantastisk mulighed for at outsource lagerstyring. Vores fulfillment-løsning inkluderer alt fra varemodtagelse og lagerføring til pluk og pak og afsendelse af pakker til dine kunder.

Hvad er et pakkehotel og hvad er et pluk og pak center? Kært barn har mange navne; pakkehotel, lagerhotel, fulfilment center, pakkecenter, pluk og pak center og meget andet. Alle disse navne dækker over (dele af) vores fulfilment-løsning.

Lagerhotel24 tilbyder lager til webshops, der mangler lagerplads eller bare vil slippe for besværlig lagerføring. Hvis du er bange for, at det vil være for stor en udskrivning for din lille webshop, skal du tage et kig på vores lagerhotel priser – du betaler kun for den lagerplads, du bruger, og du er sikret hurtig forsendelse og fordelagtige priser med vores stærke samarbejdspartnere i transport og distribution. Har du allerede en fragtaftale, kan vi også sagtens benytte den – ellers kan du bruge vores.

Sådan fungerer vores fulfilment løsning:

  1. Vi modtager og opbevarer dine varer med nem og sikker adgang.
  2. Vi modtager ordrerne i det integrerede system.
  3. Vi plukker produkterne til bestillingerne.
  4. Vi pakker og sender ordrer til slutkunden.
  5. Kunden modtager et Track & Trace nummer.
  6. Vi modtager og håndterer eventuelle returforsendelser.

Vores fulfilment løsning til webshops inkluderer automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse og forsendelse. Det er fuld outsourcing af lagerføringen, hvilket giver dig frihed til at fokusere på dine kompetencer og passioner – uden at gå på kompromis med overblik eller kontrol.

Så snart din webshop modtager en ordre, modtager vi også bestillingen – du skal ikke foretage dig noget. Vores dygtige medarbejdere vil så plukke, pakke og sende ordren afsted. Når pakken er sendt, vil kunden modtage et track and trace nummer, så de kan følge transporten.

Dine varer er i gode hænder hos os

Sikkerhed er et nøgleord for os, og vi har mange års erfaring med at passe godt på vores kunders varer. Vi har stor erfaring med lagerstyring, som gør, at vi kan håndtere alle former for gods. Både stort og småt, samt særlige krav til opbevaring. Hvis du har specielle krav til, hvordan vi opbevarer dine varer, så skal du ikke tøve med at kontakte os – så ser vi, om vi kan finde en løsning, der opfylder dine og din webshops behov.

Vi opbevarer, plukker, pakker og sender varer ud til kunden. Med let integration mellem Lagerhotel24 og din webshop, kommer alle ordrer ind hos både din webshop og vores lagercenter. På den måde sørger vi hos Lagerhotel24 for al arbejdet med lagerstyringen, og du kan fokusere på andre ting. Samtidig kan du følge med i din handel og stadig have komplet overblik over dit lager.

Med en fulfillment løsning til outsourcing af lagerstyring for webshops håndterer vi hele processen mellem varemodtagelse og forsendelse ud til kunden. Vi sørger for at holde styr på dit lager og orden i sagerne, så vi nemt og hurtigt kan tilgå lageret, når du modtager ordrer fra dine kunder.

Med vores ekspertise i lagerstyring og logistik, er du garanteret en professionel håndtering af dine varer. Vi har mange års erfaring med lager til webshop, og derfor kan du trygt overlade dit varelager til os. Når vi plukker dine varer, pakker vi dem selvfølgelig også i god og holdbar emballage, så varerne ikke bliver beskadigede undervejs i transporten.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker mere information om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os; så vil vi gøre alt for at finde den rigtige fulfilment løsning til dig. Med Lagerhotel24 kan du som webshopejer få en løsning, der er tilpasset din webshop og dine behov. Der er blandt andet mulighed for forsendelse med egen emballage og egen foretrukne transport.