Integrationer

Integration med alle gængse shopsystemer

Vi sørger for at integrere Lagerhotel24 direkte med din webshop i samarbejde med Webshipper.

uCommerce

Integration til uCommerce

SPY

Integration med SPY

Squarespace

Integration til Squarespace

ScanNet

Integration til ScanNet

OpenCart

Integration til Opencart

Wannafind

Integration til Wannafind

SmartWeb

Integration til SmartWeb

DanDomain
WooCommerce

Integration til WooCommerce

Magento

Integration til Magento

Shopify

Integration til Shopify

PrestaShop

Nem og hurtig integration med PrestaShop

Vi hjælper med integrationen mellem dit lagersystem og vores lagerhotel

Når du vælger at benytte vores lagerhotel til pluk og pak af dine ordrer og varer, vil det første, der sker være, at vi skal have integreret din webshop med med vores lagersystem. Hos Lagerhotel24 sørger vi for at integrere din webshop direkte med vores lagerhotel. Dette gør vi i samarbejde med Webshipper, som er Danmarks førende fragtplatform. Vi har over 20 webshopintegrationer til alle platforme på markedet. Vælger du at få din webshop direkte integreret med vores lagerhotel, kan du overlade os til arbejdet samtidig med, at du har mulighed for at bevare fuldt overblik over dit lager.

Integration med alle de gængse shopsystemer

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din webshop kan integreres eller ej med vores lagerhotel. Hos Lagerhotel24 kan vi nemlig integrere med alle de gængse shopsystemer. Vi har over 20 webshopintegrationer til alle platforme på markedet. Vi har blandt andre integrationer til PrestaShop, Shopfiy, WooCommerce, Scannet, Dandomain, Smartweb, Wannafind, uCommerce og mange flere.

SĂĄdan fungerer det

Lige så snart en kunde afgiver en ordre i din webshop eller ordresystem, vil ordren helt automatisk overføres til os hos Lagerhotel24. Herefter plukker og pakker vi varen, hvorefter vi sender den. Ikke nok med det, så sørger vi for, at din kunde, der har bestilt varen, modtager de korrekte track & trace informationer, så kunden ved, pakken er blevet sendt afsted.

Vi sørger altså for det hele, så du ikke skal gøre noget. Med direkte integration kan du altså koncentrere dig om din webshop og handel, og så klarer vi hos Lagerhotel24 resten. Vi sørger ligeledes for at sende pakkerne afsted så hurtigt vi kan med sikker, hurtig og ikke mindst billig forsendelse. Når vi sender dine pakker, gør vi det altid til billige og fordelagtige priser. Vi kan enten sende med din fragtaftale eller du kan bruge vores. Læs meget mere om forsendelse her.

Bevar kontrollen over dit lager

Med integrationen mellem Lagerhotel24 og webshop-systemet kan du som webshopejer stadig følge med i ordrer, forsendelser, og lagerstatus. Derved har du mulighed for at beholde kontrollen samtidig med, at du undgår al det fysiske arbejde ved lagerstyringen.

Selvom din lager ikke fysisk ligger hos dig og din webshop, men i stedet hos os, sĂĄ er det stadig dig, der styrer det. Der er rig mulighed for, at du altid kan have et godt overblik over dit lager, og du kan derfor altid se, hvad der kommer ind, og hvad der kommer ud.

Vi tilbyder integration og lagerstyring

Hos Lagerhotel24 tilbyder vi en komplet løsning med lagerhotel til din webshop og fuld integration. Derfor tilbyder vi til lige netop dig pluk og pak af varer, forsendelse, varemodtagelse, distribution, integration og returnering. Vi sørger for at optælle, tjekke, registrere og organisere dine varer, alt imens vi hjæper med integrationen mellem dit lagersystem og vores lagerhotel.

Dette er med til at give dig og din webshop et optimalt flow, hvor vi sørger for lagerstyringen, imens du kan fokusere på andet vigtigt og samtidig have overblik over, hvad der sker på lageret.

Det vil altså sige, at du kan få et komplet overblik helt uden at bruge unødvendig tid på det. Ikke nok med det, så får du den komplette pakke med integration til fordelagtige og fornuftige priser. Du kan læse meget mere om vores priser her på siden. Du skal også være velkommen til at kontakte os for endnu mere information.

Sikker integration hos Lagerhotel24

Du kan roligt vælge Lagerhotel24 til integration af din webshop og opbevaring af dit lager. Vores lagerfacilitet er nemlig sikret med overvågning 24 timer i døgnet. Derudover er vores lager brandforsikret samt sikret mod tyveri og er aflåst med gitter, port og døre, så der ikke er adgang for uvedkommende.

Vi tjekker ydermere altid de forskellige varer og produkter for beskadigelse. Dette gør vi specielt, når vi modtager returvarer. På denne måde sikrer vi os, at dit lager af varer udelukkende indeholder varer, der er velfungerende og i god stand.

Vil du vide mere om integrationsprocessen?

Har du spørgsmĂĄl til, hvordan det kommer til at foregĂĄ for lige netop din webshop, nĂĄr den skal integreres med Lagerhotel24, sĂĄ er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere. De kan med garanti svare pĂĄ dine spørgsmĂĄl. Vi vil ogsĂĄ meget gerne komme med et skræddersyet og super godt tilbud til dig og din webshop, sĂĄ det matcher alle dine behov og ønsker. Kontakt os endelig pĂĄ telefon 70 26 00 03 eller pĂĄ mail info@lagerhotel24.dk – vi glæder os meget til at høre fra dig.

IntegrationAlle webshops understøttet! Raket

Tag kontrollen over dit lager tilbage

Selvom lageret ligger hos os, sĂĄ er det stadig dig der styrer det. Du har et overblik over al dit lager, og kan se hvad der kommer ud og ind.

 • 1.000+

  paker dagligt

 • 763

  hylder

 • 354

  paller

Lagerhotel24
Disse leverandører henter pakker hos os hver dag
  • GLS lagerhotel
  • Postnord lagerhotel
  • dao lagerhotel
  • bring lagerhotel
  • DHL
  • UPS Lagerhotel
  • DSV Lagerhotel
  • Transport24 lagerhotel

Vi afsender alt inden kl. 16 med 1-dags levering Læs her

Ring i dag og fĂĄ en gennemgang

 • Webshipper

  Samarbejde med Webshipper

  Vores lager platform kører er integreret med Webshipper. Webshipper er Danmark’s førende fragtplatform.

 • Kundeservice

  Ægte personer i supporten

  Ring til os i dag, så finder vi den helt rigtige lagerløsning med alt integrereret.

  tlf. 70 26 00 03