Se vores andre services

Transport24Kurer og logistik service på Sjælland

NYHEDLagerhotel med komplet lagerstyring

All-in-one Pluk & pak lagerhotel i Glostrup

Vi sørger for alt fra varemodtagelse og lager til distribution, integration og returnering.

Kom igang
 • Et af DK's billigste

  En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er en af Danmarks billigste og bedste løsninger.

 • Komplet lagerstyring

  Få komplet og automatisk lagerstyring hos Lagerhotel24. Vi leverer en service i topkvalitet.

 • Landsdækkende lagerhotel

  Lagerhotel24 er et landsdækkende lagerhotel med kapacitet til alle, der har brug for lagerplads.

TRACKING

Et lokalt lagerhotel nær Glostrup med fuld styring

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Find os her
Smedeland 24, 2600 Glostrup

new

LOKALT LAGERHOTEL

Lagerhotel i Glostrup

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse.

Befinder du dig i nærheden af Glostrup, og driver du en webshop, der godt kunne bruge lidt ekstra hjælp til håndtering af varelageret? Så er det en fordel, at vi ligger nær dig – nemlig i Glostrup. Vi sørger for at opbevare dine varer, så du slipper for at gøre det selv. Samtidig undgår du ligeledes alt, der hedder at holde styr på lageret, pakke ordrerne og sende dem afsted. Det kan være tidsmæssigt krævende at skulle håndtere – især hvis man har en travl webshop, hvor det at pakke og sende varer kun er en brøkdel af alt det, der skal nås. 

Inden for rækkevidde

Eftersom vi er beliggende tæt på dig, har du altid mulighed for at tilgå dit lager, hvis du får brug for det. Det betyder altså. at du altid vil have dine varer inden for rækkevidde – også selvom de bliver opbevaret på et eksternt lager. Har du eksempelvis brug for at hente enkelte ting eller genstande fra dit lager, er det en fordel, at du ikke skal køre langt, men at du derimod har det inden for rækkevidde, hvor du nemt og enkelt kan tilgå det. Det kan være, at du eksempelvis bruger dine varer som gaver, når du skal andre steder i forbindelse med arbejdsrelaterede formål. Løber du derfor tør, kan du hurtigt tilgå dit lager og hente lige netop det, du har brug for, så du ikke skal have for meget stående hos dig selv.

Tæt på dine kunder

Befinder du dig ikke nær Glostrup, kan du dog alligevel overveje fordelene ved at opbevare dele af dit lager på vores lagerhotel i Glostrup. Måske er mange af dine kunder fra hovedstadsområdet eller byerne tæt beliggende omkring Københavnsområdet. Du kan derfor med fordel vælge at have en del af dit varelager liggende hos os, eftersom vi geografisk set er tæt på dine kunder. Derfor er der også større chancer for, at dine kunder modtager deres ordre hurtigere, end hvis du skulle sende dem fra en destination længere væk.

Det kan altså være et strategisk smart valg at vælge vores lagerhotel til dit varelager – hvad end du bor i nærheden eller længere væk. Opbevarer du dit lager hos os, er du altid sikker på, at der bliver taget god hånd om dine varer, og at de bliver sendt ud til dine kunder i god behold. Vi sørger altid for at yde en god service, så alle i sidste ende er tilfredse.

INTEGRATION

Lagerhotel24 virker med alle webshops

En pluk og pak løsning med Lagerhotel24 er meget mere end pris og kvalitet. Det er også automatisk lagerstyring, logistikstyring.

Se integrationer

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor stort er jeres lagerhotel, og er der plads til mine varer?

  Vores lagerhotel er på 2100 m2 samlet på 2 lokationer i Glostrup

 • Hvad koster det, at være kunde hos Lagerhotel24?

  Hos Lagerhotel24 skræddersyer vi tilbuddene efter vores kunders behov. Send gerne en mail og få et uforpligtende tilbud 😉

 • Har i integrationer til mit webshop system?

  Ja, vi har over 20 webshop integrationer til alle platforme på markedet. Vi har bl.a. integrationer til PrestaShop, Shopfiy, WooCommerce, Scannet, Dandomain, Smartweb, Wannafind, uCommerce og mange flere. Læs mere om alle vores integrationer under siden 'Integrationer'.

 • Hvor tit om dagen plukker og pakker i mine varer?

  Alle ordrer bliver plukket og pakket frem til kl. 14:00.

 • Jeg har min egen fragtaftale, kan i bruge den?

  Har du en fragtaftale du mener er bedre, kan vi sagtens benytte den til din webshop. Vi tilbyder også vores egen fragtaftale, som du kan hægte dig på.

 • Jeg har ikke nogen fragtaftale. Kan i stadig sende mine pakker?

  Vi tilbyder at sende varer fra lageret og direkte til den adresse, som din kunde har angivet. Gennem vores samarbejde med de store aktører inden for fragt og transport, kan vi hos Lagerhotel24 sende pakker til fordelagtige priser. Det skyldes det tætte samarbejde, der har medført, at fragtomkostningerne kan reduceres.

 • Får jeg et overblik over mine pakker og hvad der bliver sendt ud?

  Der er mulighed for at tilkøbe vores lagerstyringssystem hvor du kan følge pakkens vej helt frem til slutkunden.

 • Hvor lang tid tager det at blive kunde?

  Ved normale omstændigheder tager integrationen og opsætningen op til 1-3 dage.

 • Sender i også pakker til udlandet, hvis jeg har fragtaftaler dertil?

  Ja, vi sender pakker til alle lande.

 • Kan i sende med alle fragtleverandører?

  Vi har fragtaftaler med GLS, UPS, DAO, PostNord, TNT m.fl.

Ring i dag og få en gennemgang

 • Webshipper

  Samarbejde med Webshipper

  Vores lager platform kører er integreret med Webshipper. Webshipper er Danmark’s førende fragtplatform.

 • Kundeservice

  Ægte personer i supporten

  Ring til os i dag, så finder vi den helt rigtige lagerløsning med alt integrereret.

  tlf. 70 26 00 03