Et pluk og pak center er en service, når du vælger at outsource alt logistik – også kaldet dropshipping. Det er en ideel løsning til webshops. Lagerhotel24 sørger for at modtage dine varer, opbevare dem, plukke og pakke samt forsendelse – og det hele bliver gjort til fordelagtige priser. Nogle tilbyder også at håndtere returvarer.

 

Vi integrerer med webshops

Hvis denne lagerløsning – lagerhotel med pluk og pak – vælges, så er det en totalløsning for dem, der ikke ønsker eller har overskud til at håndtere logistiske opgaver mv., men blot at fokusere på sit salg. Lagerhotel24 har med sine lagerfaciliteter og ekspertise inden for feltet et system, der kan integrere med webshops. Det vil sige, at når der foretages en konvertering på en webshop og købet registreres, så modtager Lagerhotel24 en notifikation. Hvis kunden bestiller varen inden kl. 14, og befinder sig i Københavnsområdet kan denne få samme dags levering. Hos Lagerhotel24 er det også muligt for kunden at afhente pakken straks, da lageret er tilknyttet et posthus med pakkeshop.

 

Lagerhotel med pluk og pak: Vi modtager, opbevarer og sender dine varer for dig

Lagerhotel24 åbner dørene op for besparelser, og sammen kan der vækstes med et samarbejde. Når varen er købt så pakkes den i ønsket emballage, og forsendelsen er ligeledes en opgave som Lagerhotel24 varetager. Man skal heller ikke tænke på returvarer, da det også er en service, som håndteres. Det handler om at holde det simpelt for webshopejeren med 4 enkle trin.

1. Varemodtagelse – Lagerhotel24 modtager dine varer

2. Opbevaring – Lagerhotel24 opbevare dine varer på paller,reoler, hylder m.v alt efter dit behov

3. Pluk og pak – Efter ordrebekræftelse plukkes og pakkes kundens ordre

4. Forsendelse – Lagerhotel24 har gennem sit brede netværk med de store aktører på forsendelsesområdet mulighed for forsendelse med samme dags levering indenfor Københavnsområdet.

 

Lagerhotel24, en del af Transport24 med over 20 års erfaring indenfor transportbranchen.