Lige siden Amazon i 2013 lancerede sit “get it now” koncept – hvor kunderne i større amerikanske byer kan få deres pakker leveret samme dag, når de bestiller inden klokken 14, har der været fokus på, hvad hurtig og pålidelig pakkedistribution kan betyde for salg og omdømme. I de nordiske lande har det været begrænset med samme dags koncepterne – og det er her Lagerhotel24 kommer ind i billedet.

En af de største udfordringer ved samme dags levering knytter sig til indsamlingen af pakkerne. Det er ikke så svært at få pakkerne ud, når først de er samlet et centralt sted. Men det kan ofte være vanskeligt at få pakkerne indsamlet til tiden og til den rette pris.

 

Lagerhotel24 kan levere samme dag til en billig pris

Lagerhotel24 sender pakker for flere webshops og har således en stor pakke mængde årligt.

Hos Lagerhotel24 kan små og store webshops få glæde af samme dags levering i Storkøbenhavn, når man vælger at sende sine varer før kl. 14.00.

Prisen for at sende en pakke samme dag fra et lagerhotel er mindre end at sende en pakke til levering næste dag. Det betyder, at webshops kan sende samme dags pakker hos Lagerhotel24.

Lagerhotel24 kan således hjælpe små og store webshops til at få nye muligheder. Hav dit lager hos os og få glæde af samme dags levering til flere kunder.