Har du en webshop, og har du planer om at outsource dit lager til et lagerhotel? Så kan det være en god idé at danne dig et overblik over de forskellige lagerhoteller, der findes. Her kan du læse om en række udvalgte lagerhoteller til webshops i Danmark.

 

Lagerhotel.eu

Lagerhotel.eu er et lagerhotel til webshops, der ligger i korsør. Det er udstyret med fuldautomatiske lagerrobotter, og alle varer registreres med stregkoder, hvilket er med til at mindske fejl. Lagerhoteller tilbyder automatisk lagerstyring, pluk og pak samt forsendelse af varer og pakker.

 

Dansk e-logistik

Dansk e-logistik er et lagerhotel til webshops og grossister. De har automatisk lagerstyring og priser fra 15 kroner pr. ordre. De tager imod små såvel som store webshops, og så garanterer de et højt serviceniveau. De er beliggende i Glostrup nær København, hvorfra de sender deres kunders ordrer til hele verden.

 

Webpakkeriet

I Tørring finder du Webpakkeriet, som ligeledes er et lagerhotel til webshops. De hjælper med varemodtagelse, pluk og pak, forsendelse, dine marketingaktiviteter og meget mere. Virksomheden startede tilbage i 2014, og derfor har de en del erfaring med outsourcing af lager.

 

Danske Fragtmænd

Du har sikkert allerede hørt om Danske Fragtmænd og deres mange tilbud og ydelser. Ikke nok med det, så tilbyder de ligeledes at du kan få opbevaret dine varer på deres lagerhotel. De tilbyder fuld integration af dit system med lagerstyringssystemet NYCE. Sidst med ikke mindst har de lagerhoteller både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

 

Lagerkompagniet

Lagerkompagniet tager imod din webshops lager, hvor end din virksomhed er placeret henne i Danmark. Selve lagerhotellet ligger i køge men hjælper alle virksomheder i hele landet. Skal du flytte dit lager til et lagerhotel, kan Lagerkompagniet ligeledes med at organisere dette, så du hurtigt kan komme i gang med lageret hos dem. Lagerkompagniet tilbyder ligeledes opbevaring, pluk og pak, reklamemateriale og meget mere.

 

Webshoplageret.dk

Webshoplageret.dk er et moderne lagerhotel, der har masser af erfaring med at opbevare webshops varelager. Lageret ligger i Skælskør og tilbyder alt fra opbevaring, prismærkning, pakning, forsendelse og meget, meget mere. De er med til at optimere og effektivisere dit webshoplager, og derfor er de gode til at sætte sig ind i den enkelte virksomhed og dennes ønsker og behov.

 

LM Lagerhotel

LM Lagerhotel ligger i Møldrup nær Viborg og Hobro. De tilbyder alt fra pluk og pak, distribution, kontrol og kvalitetstjek og meget mere. De har fragtaftaler med både GLS og Post Danmark til både private og erhverv. De sikrer billig, hurtig og sikker forsendelse af pakker, og så er de fleksible og imødekommende over for ønsker og behov.

 

Lagerhotel24

Lagerhotel24 er placeret i Glostrup og tilbyder en komplet løsning med lagerhotel til webshops og fuld integration. Lagerhotel 24 sørger for varemodtagelse, integration, distribution, forsendelse og meget mere. Alt du skal gøre er at stå for salget, så sørger Lagerhotel24 for at gøre resten. Lagerhotellet virker med alle webshops. Du kan blandt andet læse meget mere om integration med de forskellige shopsystemer. Derudover tilbyder lagerhotellet lave priser, mulighed for forsendelse med egen fragtaftale samt fuld kontrol over lageret.