Har du en webshop, og overvejer du at outsource dit lager og få opbevaret dit varelager på et lagerhotel, så er du sikkert også interesseret i at vide, hvad det koster, og hvad priserne hos et lagerhotel er. Når du kender priserne, kan du nemmere regne det med ind i budgettet og få et overblik over, hvor meget det koster at få opbevaret enten hele eller en del af dit varelager.

Billige, gode og optimale priser

Vælger du at opbevare dit lager hos et lagerhotel, skal du ikke frygte, at det koster det hvide ud af øjnene. Faktisk har de fleste lagerhoteller meget overkommelige priser. Hos Lagerhotel 24 er priserne ligeledes fornuftige, gode og billige. Når du opretter dig, ligger opstartsgebyret endda på 0 kr. Du kan se alle priserne i skemaet nedenfor, og du kan læse meget mere om vores priser her.

Det kan sagtens betale sig

Der er mange webshops, der pakker sine ordrer selv, men der kan faktisk være mange fordele ved at uddelegere denne opgave til et lagerhotel. Du kan nemlig både spare penge og tid. Tid spares i og med, at lagerhotellet overtager dit lager og står får logistikken, plukker og pakker dine varer og sender dem afsted.

 

Med mindre du i forvejen er en haj til logistik, så er det som regel altid en fordel at outsource dit lager til et lagerhotel, hvor medarbejderne er specialister i logistik og lagerstyring.

 

Når du samarbejder med et lagerhotel, vil du højst sandsynligt opleve lavere priser, øget fleksibilitet og bedre tid til andre ting og projekter i hverdagen. Et lagerhotel kan som regel hjælpe med lavere fragtpriser, lavere husleje, billigere emballage og meget mere, der i sidste ende vil give dig en positiv, økonomisk oplevelse.

Slip for den økonomiske hovedpine ved at opbevare dit lager

Ikke nok med at du kan få mere tid og billige løsninger, når du outsourcer dit varelager til et lagerhotel, så slipper du ligeledes for en økonomiske hovedpine at opbevare sit eget lager. Der kan nemlig være en masse skjulte omkostninger i forbindelse med at have sit eget webshop lager. Eksempelvis bygger lageret ikke sig selv. Det kræver hylder, etiketprinter, scannere og meget mere. Derudover kræver det bemanding og arbejdskraft at passe og vedligeholde lageret, og der skal betales husleje og mange andre ting.

 

Derfor kan der altså være store fordele ved at få opbevaret dit lager hos et lagerhotel, hvor der er nogle faste, lave og billige priser, som er de eneste, man skal forholde sig til, så man dermed slipper for mange af de skjulte omkostninger.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os hos Lagerhotel24, hvis du vil vide mere om vores priser, eller hvis du ønsker et pristilbud. Når du outsourcer dit lager til os, får du en komplet løsning med lagerhotel til webshops og fuld integration samt problemfri lagerstyring med kontrol over alt.