Har du nogensinde overvejet, om du skal outsource dit lager, og som det vil være en god idé. Der er selvfølgelig mange ting, man skal overveje, før man bare beslutter sig for outsourcing af lager. Det er en god idé lige at gøre op med sig selv, hvad man har brug for, og hvilke fordele, der vil komme ud af det. Hvis du er i tvivl, har vi her en masse fordele ved at outsource sit varelager til et lagerhotel.

Du sparer tid

Vælger du at outsource dit lager, vil det højst sandsynligt spare dig for en masse tid, og du vil højst sandsynligt få mere overskud på kontoen. Når du får lageret opbevaret hos et lagerhotel, slipper du for selv at administrere det og vedligeholde det. Har du en webshop, kan lagerhotellet ligeledes sørge for lagerstyringen, pluk og pak, forsendelse og meget mere. Alt dette kan et lagerhotel såsom Lagerhotel24 hjælpe dig med. Du og dine medarbejdere sparer altså en masse tid, og I kan i stedet bruge den sparede tid på andre vigtige opgaver, der skal nås i en travl webshop.

Lagermedarbejdere med gode kompetencer

Det lagerhotel du vælger ved outsourcing af lager har med garanti en masse kompetente medarbejdere, der ved, hvad de laver. Personalet vil som regel have erfaring inden for lagerstyring, ordreekspedition, klargørelse til forsendelse og mange andre opgaver. Hos Lagerhotel24 har vi eksempelvis 25 års erfaring med logistik, lagerservice og transport.

Variable omkostninger

Hos et lagerhotel betaler du udelukkende for den lagerplads, der anvendes til dine varer og produkter samt til de personaleressourcer, der bliver brugt til de lageropgaver, der udføres. Dette kan i sidste ende spare dig for en masse penge, som du med fordel kan bruge på noget andet.

Sikkerheden er i top

Du kan være helt sikker på, at sikkerheden altid er helt i top, når du vælger at outsource dit varelager til et lagerhotel. Lagerhotellets fornemste opgave er at passe godt på dine varer og produkter, så der ikke sker dem noget eller at de bliver stjålet eller lignende. Hos Lagerhotel24 bliver lagerfaciliteterne eksempelvis overvåget 24 timer i døgnet. Faciliteterne er tyverisikrede og afspærret med port, gitter og døre. Derudover er stedet ikke mindst brandsikret. Der er altså alle gode forudsætninger for, at der ikke sker noget med dine varer og dit lager, når det bliver opbevaret på et lagerhotel såsom Lagerhotel24.

Mulighed for strategisk placering

Hvis din nuværende placering ikke giver mening for din virksomhed, kan du med fordel vælge outsourcing af lager. På denne måde kan du nemt og enkelt vælge en ny placering for dit lager. Det kan eksempelvis være, at det giver bedre mening for dine kunder og din forretning, at dit lager ligger tæt på en motorvej. Det kan også være, at mange af dine kunder eksempelvis befinder sig i hovedstadsområdet, og at du dermed vil finde et lagerhotel i københavnsområdet. På denne måde vil dine varer være tættere på dine kunder, så de dermed kan modtage dem hurtigst muligt ved bestilling. 

 

Lagerhotel24 ligger i Glostrup, og du kan derfor med fordel vælge dette, hvis du ønsker at være til på hovedstadsområdet og en stor del af dine kunder.

Få mere plads til dine varer

Det siger måske sig selv – outsourcer du dit lager, vil du også få meget mere plads. På et lagerhotel er der som regel masser af lagerplads. Derfor er det også en stor fordel for dig, hvis lager vokser, og det dermed kan være svært at få plads til det hele.

 

Det kan også være, at du har nogle helt bestemte varer og produkter, der kræver særlig opbevaring. Hos et lagerhotel kan du som regel få tilpasset dine specifikke behov for opbevaring, så dine varer og produkter opbevares mest hensigtsmæssigt.

Få billig forsendelse

Outsourcer du dit lager, kan du som sagt få hjælp til lagerstyring. Du kan ligeledes få hjælp til pluk og pak samt til at få dine varer sendt hurtigt og sikkert afsted. Hos et Lagerhotel som Lagerhotel24 kan du få dine varer sendt afsted med din egen fragtaftale. Du kan også vælge lager hotellets egne fragtmuligheder.

 

Læs mere om Lagerhotel24s fordelagtige fragtaftaler her.

Udvid din webshop

Der er altså masser af gode grunde til at outsource dit varelager. En af de nok allervigtigste er, at det kan give gode muligheder for udvidelse og optimering af din webshop. Det kan også være et helt essentielt valg, hvis din webshop allerede er ved at udvide sig. 

 

Udvidelse betyder som regel også mere travlhed og nok også, at der er brug for indkøb af flere varer. Derfor kan det altså være en fordel at kontakte en lagerhotel, så du både kan udvide din lagerplads, og så det giver dig ekstra tid og frihed til at håndtere de nye forandringer. På denne måde kan det være en kæmpe fordel for dig og din webshop, at lagerhotellet kan aflaste dig med store og tidskrævende opgaver.