Når man driver virksomhed, så skal man ikke blot kigge på hvor mange penge man tjener, men også hvor mange penge man bruger og hvor mange penge man frit har til rådighed.

At have sit eget lager for sin webshop, indeholder en masse skjulte omkostninger, samt en binding af frie midler, der besværliggør investering i drift og markedsføring af virksomheden. At have eget lager er meget dyrt og besværligt! Man har ofte en binding på mange måneder ved leje af et lager og en binding på et helt år er ikke unormalt for et lager af en rimelig størrelse. Lageret skal opsættes med hylder, scannere, etiketprinter og andet. Derudover er der hyring af medarbejdere til lageret. De skal jo gerne have fuldtidsbeskæftigelse, da de skal betale deres husleje, hvilket kan gå hen og blive interessant for webshops, der er sæsonprægede. Derudover er der forsikring, feriepenge og andet godt.

Ikke mindst skal man ikke forglemme at man skal opsætte barkoder og et software system, der kan holde øje med bestillinger, hvorefter de skal plukkes fra hylden, pakkes i den rigtige emballage, etiket skal trykkes og pakken sendes afsted. Alt sammen noget der tager en del tid og dermed penge.

Med andre ord, så kan det godt gå hen og blive en rimelig stor økonomisk hovedpine at have sit eget lager. Spar penge, plads og tid med en pluk og pak-løsning Et pluk og pak center med de rette organisationsstrukturer og systemer kan blive en god forretning, for en webshopejer. Et pluk og pak center tilbyder en service til jer, der har en webshop, men ikke meget plads til jeres produkter eller til at pakke og sende ordren, når I sælger en vare. Lagerhotel24 integrerer jeres webshop med vores lagerstyringssystem, således at hele processen effektiviseres.

Hos Lagerhotel24 har du mulighed for at spare tid og penge ved at uddelegere opgaven. Det er en essentiel fordel, da du alene skal fokusere på at sælge og markedsføre dit produkt. Fordelagtige priser på forsendelser og integration med din webshop Som lagerhotel og pluk og pak center tilbyder Lagerhotel24 at varetage det ressource – og tidskrævende arbejde til konkurrencedygtige priser. Lagerhotel24 har store aktører som partnere, der muliggør billigere forsendelse af pakker. Fra blot 9 kr. kan du effektivisere hele processen. Lagerhotel24 modtager dine varer, opbevarer dem under rette forhold, integrerer dit system med deres og får en notifikation, når et produkt er købt. Vi plukker og pakker ordren med jeres emballage/logo, printer EAN nummer med stregkode og forsender pakken for dig. Dette er blot få fordele ved at anvende Lagerhotel24. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan løse jeres logistik problemer.

Lagerhotel24 – en del af Transport24 gruppen.