Se vores andre services

Transport24Kurer og logistik service på Sjælland

Eksternt lager med pluk og pak for webshops

Kigger du efter et eksternt lager for din webshop? Lagerhotel24 er et godt alternativ til dig der ønsker en effektiv lagerstyring, men ikke har tiden til, at plukke, pakke, sende og behandle returneringer af pakker.

En pluk og pak løsning fra Lagerhotel24 fåes til konkurrence dygtige priser. Du får automatisk lagerstyring, logistikstyring, varemodtagelse og fuld Integration. Altså, vi står for alt besværet, også kan du fokusere på, at optimere andre steder i din forretning.

lagerhotel

Dine fordele ved at vælge Lagerhotel24 som eksternt lager med pluk og pak

  • Mere end 20+ års erfaring med logistik og lagerstyring
  • 2000 m2 lagerhotel
  • Høj sikkerhed på varelageret med 24 timers overvågning
  • Forsendelse til billige priser med vores fragt aftaler
  • Problemfri returbehandling og modtagelse

I dag skal lagerfunktionen køre uden problemer, dette er forventeligt fra omverdenen. Dette vil vi sørge for, hvis du vælger at outsource dit lager til vores webshop lagerhotel med pluk og pak. Det er ofte dyrt, hvis man selv vælger, at stå for en lagerstyring – lønninger, forsendelser, lokaler, inventar mv. Vi har samarbejde med store aktører inden for fragt og transport, og sender hver måned tusindevis af pakker, derved har vi yderst fordelagtige lagerhotel priser, og kan derfor sende dine pakker til meget konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt for os at handle hurtigt, men stadig sikkert og fejlfrit, så dine kundens varer er pakket som du ønsker, og kommer til tiden. Alt dette får du at vælge et eksternt lager som vores lagerhotel med pluk og pak.

varelager
varelager
varelager