fbpx
Kontakt & Kundeservice

Kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt info
Glostrup, +(45) 70 26 00 03 info@lagerhotel24.dk Naverland 1C, Glostrup
Følg os:

Integration til din webshop

Lagerhotel24 tilbyder gratis og nem integration til din webshop. Integrationen består af en løbende overførsel af dine ordre samt en synkronisering af dit varelager og lokationsoplysninger.

Få det fulde overblik direkte fra dit ordre system

Som webshop kan du løbende følge udviklingen i dit varelager direkte i dit ordre system.

Vi nedskriver lageret med de varer som sendes og opskriver dit lager med de varer vi modtager. Når en ordre lander i dit system overføres den automatisk til vores lagerstyringssystem til videre behandling. Ordren kommer frem på vores ordreliste og frigives til pluk og pak i såkaldte Batch.

Batch pluk sikrer en optimal og effektiv plukke proces som både sparer tid og penge. Fordelen giver vi videre til webshoppen i form af konkurrencedygtige priser på pluk og pak. Store varer som ikke kan komme på hylder placeres på pallereoler. Vores plukkesystem fortæller os hvornår vi skal hente varer ned fra pallepladserne til vores primære pluk lokationer (reolerne).

Følg selv status

Hver gang vi sender en ordre opdateres status i din shop. Så du kan løbende følge med i vores ordrebehandling.

Du kan også logge ind i vores forsendelsessystem og følge pakkens vej til kunden. Se hvornår den er afhentet fra lageret, ankommet til pakkecenteret og modtaget af kunden.

Hver gang vi sender en ordre sender vi også en notifikation til din kunde om at de kan følge pakken via et link. Du kan også selv sende en mail. Det sætter vi op som du ønsker det.

Skriv en kommentar